R Skincare

R Skincare

Carpe Diem præsenterer R Skincare
– en produktserie udviklet til den der ønsker det absolut bedst tænkelige resultat.

Carpe Diem præsenterer R SKINCARE


Med mere end 20 års erfaring fra beautybranchen og efter utallige udfordringer med kundernes hud, savnede Lisete Rønde en række produkter, som ville fuldende de på markedet allerede eksisterende produktserier.


Med dette som motivationsfaktor, gik Lisete Rønde for år tilbage i tænkeboksen, i 2022 efter års test og udvikling blev det professionelle hudpleje brand R Skincare lanceret i Danmark.

R Skincare er en dansk udviklet serie, bestående af absolut yndlings produkter, som alle er unikke på hver deres måde og som alle komplementerer kundens egen favorit serie.


God, bedre, bedst


R Skincare er et af de mest effektive brands vi fører på klinikken.


Hos Carpe Diem sætter vi en stor ære i at løse kundernes hudproblemer, netop derfor har vi valgt at tilbyde R Skincare. Produkterne er blevet vel modtaget af kunder som blandt andet udtaler følgende:

VEJLEDNING


Kom ind i vores klinik og hør mere om produkterne og få gode råd og vejledning til, hvordan du bruger dem korrekt for at pleje din hud bedst muligt – både her og nu og i fremtiden. Det er naturligvis også muligt at finde mange af produkterne i vores webshop.