Indgroede hår

Gode råd

Carpe Diem præsenterer gode råd og vejledning.

Indgroede hår


De fleste har på et tidspunkt oplevet at få indgroede hår, når de barberer, trimmer vokser eller epilerer sig.

Indgroede hår opstår, fordi man har en mild stafylokokbakterie i huden.


Når man barberer, vokser eller epilerer, skabes der små rifter eller åbne pore i huden, og bakterierne får dermed mulighed for at lave små betændelseslignede tilstande.


Tilstandene gør at hårene ikke kan bryde ud igennem huden, hvorefter det begynder at vokse indad. Det er det, der opleves som indgroede hår.


Et sløv skraber, der har været brugt længe, vil både lave flere rifter i huden samt være fyldt med bakterier fra tidligere barberinger og vil derfor skabe flere knopper og indgroede hår end et nyt barberblad.


Ved epilering og voksning skal huden være helt ren. Det skal den både under behandlingen, og i de efterfølgende dage efter behandlingen, ellers vil man opleve at få indgroede hår.

Hvordan slipper man af med indgroede hår?


Da de indgroede hår opstår af de bakterier, vi har i huden, skal huden holdes bakteriefri.


ShaveSafe er en barberskum, der både forebyggerindgroede hår,kløe, barberingsknopper og skægpest. Skummet er både antibakterielt og desinficerende og nedbryder dermed de bakterier, der er årsag til indgroede hår.


Og ja, DET VIRKER!


ShaveSafe kan både bruges i forbindelse med barbering, trimning og voksning – her vaskes hunden med ShaveSafe efter og mellem behandlingerne.


ShaveSafe indeholder 0 % parfume, parabener, farvestoffer og er perfekt til sensitiv hud.