Intimbarbering kvinder

Gode råd

Carpe Diem præsenterer gode råd og vejledning.

Intimbarbering kvinder

De fleste kvinder intimbarberer i dag. Om det kun er en trimmet kant, så der ikke stikker hår ud under trussekanten, eller om det er en fuldt ud glatbarbering er meget forskelligt.


Stort set alle, der intimbarberer sig, har oplevet at få røde knopper og/eller indgroede hår, når de barberer sig.


Knopper, irritation og indgroede hår opstår, fordi man har en mild stafylokokbakterie i huden. Når man barberer sig, skabes der små rifter i huden, og bakterierne får dermed mulighed for at lave små betændelseslignede tilstande i huden. Det er det, der opleves som røde knopper, og som også kan udvikle sig til indgroede hår.


Et sløv skraber, der har været brugt længe, vil både lave flere rifter i huden samt være fyldt med bakterier fra tidligere barberinger og vil derfor skabe flere knopper og indgroede hår end et nyt barberblad.


ShaveSafe renser både huden og skraberen og eliminerer dermed de bakterier, der er årsag til irritation, knopper og indgroede hår.


Med ShaveSafe vil du opleve at få den perfekte intimbarbering uden røde knopper og indgroede hår.

Mange kvinder synes at små knopper i det intime område er pinligt, men hvordan slipper man af med dem?


Da generne ved intimbarbering opstår på grund af de bakterier, vi har i huden, skal huden holdes bakteriefri. ShaveSafe er en barberskum, der både forebyggerindgroede hår,kløe, barberingsknopper og skægpest.


Skummet er både antibakterielt og desinficerende og nedbryder dermed de bakterier, der er årsag til gener efter intimbarbering.


Og ja, DET VIRKER!


ShaveSafe kan både bruges i forbindelse med barbering, trimning og voksning – her vaskes huden med ShaveSafe efter og mellem behandlingerne.


ShaveSafe indeholder 0 % parfume, parabener, farvestoffer og er perfekt til sensitiv hud.