Laser

Laser

Book en GRATIS konsultation for pris og behandlingsplan, der passer til netop dig og dine behov.


Du kan booke en GRATIS konsultation enten telefonisk eller ved at komme ind på klinikken. (Den kan ikke bookes online.)


Vi er Registreret i Sundhedsstyrelsen iflg. gældende lovkrav.


– Din sikkerhed for en tryg behandling!

Vi er specialister i laserbehandlinger

Vi tilbyder laserbehandlinger af uønsket hårvækst, fjernelse af karsprængninger, anti-age behandlinger med markedets mest avancerede teknologi, den danskproducerede Nordlys IPL/Laser, der muliggør kosmetiske laserbehandlinger i særklasse.


Vi er autoriseret og registreret i Sundhedsstyrelsen, samt opfylder gældende lovkrav. Hos os er du dækket af lovpligtig patientforsikring ved behandling med laserteknik.


(Carpe Diem har certificerede laserbehandler registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed og opfylder derved lovgivningen iflg. Bekendtgørelsen om Kosmetisk Behandling BEK nr 834 af 27/06/2014, der omfatter laser i klasse 3B og 4 IPL og andre metoder, der kan ligestilles hermed.

Det betyder, at der gælder særlige regler om, hvem der må foretage kosmetisk behandling med laser, herunder laserudstyr i klasse 3 og 4.)


Vi har derfor hudlæge og sygeplejerske tilknyttet klinikken.

Sundhedsstyrelsen foretager jævnligt tilsyn. 


Hos os er du sikker på en tryg behandling, og vi står klar med professionelle løsningsmuligheder, tilpasset netop dig og dine behov.
Vælg IPL for permanent hårreduktion, og du slipper for uønsket hår:Carpe Diem anvender Ellipse Nordlys til permanent reduktion af uønsket hårvækst.

Dette er en hurtig og effektiv behandling, der er sikker og skånsom mod din hud. Ellipsebehandlingen er effektiv og næsten smertefri. Behandlingen foregår ved brug af lys, som absorberes i det enkelte hårs farve. Lyset omdannes via farven til varme – en proces der ødelægger hårrodens evne til igen at producere nyt hår.

Behandlinger foretages kun af autoriseret personale.Kan dine hår fjernes permanent med laser?


Behandlingen er mest effektiv på mørke hår, grundet den store koncentration af melanin i mørkt hår. Hudens farve har også betydning. Jo lysere hud, desto bedre virkning. Gråt, hvidt, rødt eller blondt hår er ikke modtagelig for behandlingen, da der ikke er nok farvestof i hårsækkene. Lyset som anvendes ved behandling af uønsket hårvækst, er er helt ufarligt. Vurderer vi, at behandling af din uønskede hårvækst, IKKE vil have en effektiv effekt, har vi andre muligheder for reduktion af hårvækst.Forskellige typer af hår og cyklus.


Hår vokser i cyklus, hvor det går fra vækst til hvilefase. Kun hårsække med hår i vækstfasen kan behandles effektivt. Derfor er det nødvendigt at gentage behandlingen med intervaller indtil alle hårsækkene har været i vækstfasen. Længden og timingen af vækstfaserne influeres af flere faktorer såsom, hvor på kroppen håret vokser, hårvækstens tæthed, hårets tykkelse, etnisk oprindelse, hormonstatus og alder.


Hos os, er du sikker på en tryg behandling og vi står klar med professionelle løsningsmuligheder, tilpasset netop dig og dine behov.


Antallet af behandlinger er individuelt.

Derfor tilbyder vi en gratis konsultation, hvor pris og antal behandlinger oplyses.

Du skal påregne mindst 6-10 behandlinger med et interval på 1-3 måneder for at opnå et succesfuldt resultat.

Har du mørke hår, ønsker dem fjernet permanent, kan du booke en GRATIS konsultation telefonisk eller ved at komme ind i klinikken.Rynkereduktion:Hold din hud ungdommelig med hudforyngelse foretaget med IPL. Effektiv og skånsomt!


Ellipse Nordlys til hudforyngelse og behandling af solskadet hud, er en hurtig og effektiv behandling, der er sikker og skånsom mod huden.

Sol og alder reducerer collagenproduktionen i huden, og huden ældes mere eller mindre naturligt med tiden. Skinrejuvenation med den klinisk dokumenterede, sikre og effektive ellipsemetode, hjælper dig med at bevare det unge friske look længere. Dels ved at fjerne brune pletter og rødmen, og dels ved at forbedre hudens struktur.

Behandlingen reducerer også hudens uensartede pigmentering.


Før behandling skal du til en konsultation, som er GRATIS, ved bestilling af behandling. Ved din konsultation drøftes dine behandlingsmulighederne for de mest effektive resultater, efter dine ønsker og behov,


Vi anbefaler mellem 3-6 behandlinger – alt efter, hvilket resultat, du ønsker.

Såfremt du vil "vedligeholde" dit udseende anbefaler vi 1-2 opfølgende behandlinger årligt.Priser:


1 behandling ansigt Kr. 1.100,-


1 behandling ansigt + decollete Kr. 1700,-
Fjernelse af Karsprængninger:


Effektiv behandlingsform, udføres kun af autoriseret personale.


Hvis du er generet af karsprængninger, kan vi fjerne dem med professionel laserteknik, på både krop og ansigt.

Fjernelse eller reducering af røde kinder, rød næse eller blussen på hals og decollete.


Laserbehandling er fortsat en sikker og hurtig løsning for behandling af karsprængninger.

Herved undgår du yderligere spredning i huden, som ofte ses hos personer med tendens til karsprængninger.

GRATIS konsultation og fast pris.


Din pris aftales inden opstart af behandling ved en gratis konsultation, som er påkrævet inden opstart af behandling. Ved konsultationen vejledes du bl.a. om priser og antal forventede laserbehandlinger.Priser:


Nordlys laserbehandling af karsprængninger, Pris pr. behandling.


Delvis Ansigt, Næse, Hånd etc. Fra kr. 400,-


Hele Ansigtet, fra Kr. 1100,-


Ansigt og Decollete, fra Kr. 1700,-


Ben, fra Kr. 1100,-


Ansigt og Ben, fra Kr. 1700,-


Ansigt, Decollete og Ben, fra Kr. 2600,-Prisen og antallet af behandlinger kan kun oplyses ved en GRATIS konsultation, hos vores laserbehandler ud fra individuelle behov.


Antal behandlinger varierer efter område og type af karsprængninger.

Ansigtet er normalt 2-4 behandlinger. Ben er ca. 2-6 behandlinger. (Alt efter hvor mange kar, du ønsker behandlet.)


Gratis konsultation

Bemærk venligst, at såfremt du har bestilt tid til gratis konsultation, og udebliver, eller ikke aflyser tiden rettidigt.

(24 timer før), forbeholder vi os ret til at opkræve et udeblivelsesgebyr på kr. 500.


Vi er Registreret i Sundhedsstyrelsen iflg. gældende lovkrav– Din sikkerhed for en tryg behandling!

Gratis konsultation


Book en GRATIS konsultation for pris og behandlingsplan, der passer til netop dig og dine behov.


Du kan booke en GRATIS konsultation enten telefonisk eller ved at komme ind på klinikken.

(Den kan ikke bookes online.)