Laser

Laser

Book enGRATISkonsultation for pris og behandlingsplan, der passer til netop dig og dine behov.


Du kan booke en GRATIS konsultation enten telefonisk eller ved at komme ind på klinikken (den kan ikke bookes online.)

Vi er specialister i laserbehandlinger


Vi benytter LaserCare som er vores samarbejdspartner og udfører alle laser behandlinger i Carpe Diem.


Vi opfylder sundhedsmyndighedernes krav om certificerede laserbehandlere med lovmæssig registrering i Styrelsen for Patientsikkerhedsamtbehandlingsansvarlig læge ansat – For din sikre og trygge behandlling.


LaserCare udfører laserbehandlinger af uønsket hårvækst, fjernelse af karsprængninger, anti-age behandlinger med markedets mest avancerede teknologi, den danskproducerede Nordlys IPL/Laser, der muliggør kosmetiske laserbehandlinger i særklasse.


LaserCarehar certificeredelaserbehandlere medregistreringi Styrelsen for Patientsikkerhed og opfylder derved lovgivningen iflg. Bekendtgørelsen om Kosmetisk BehandlingBEK nr 834 af 27/06/2014, der omfatter laser i klasse 3B og 4 IPL og andre metoder, der kan ligestilles hermed. Det betyder, at der gælder særlige regler om, hvem der må foretage kosmetisk behandling med laser, herunder laserudstyr i klasse 3 og 4.


LaserCareopfylder derved de lovmæssige krav til at tilbyde det yderligere højere niveau af dybdevirkende kosmetiske behandlinger, ud over kosmetiske behandlinger. Derved er vores kunder til kosmetiske behandlinger dækket af den lovmæssige patientforsikring.


Sundhedsstyrelsen foretager jævnligt tilsyn med klinikker lovligt registrerede i Styrelsen for Patientsikkerhed.


– Din sikkerhed for en tryg behandling!


Gratis konsultation


Book enGRATISkonsultation for pris og behandlingsplan, der passer til netop dig og dine behov.


Du kan booke en GRATIS konsultation enten telefonisk eller ved at komme ind på klinikken (den kan ikke bookes online.)

Vil du vide mere om laserbehandlinger, så læs videre herunder;

Karsprængninger


Hvis du er generet af karsprængninger, kan vi fjerne dem med professionel laser-teknik – på både krop og ansigt.


Effektiv behandlingsform af autoriseret personale


Vi har mange års erfaring med Laser og IPL, vi tilbyder blandt andet fjernelse af karsprængninger og permanent hårreduktion med laserbehandling, som fortsat er en af de mest effektive behandlingsformer.


Generet af karsprængninger?


Hvis du er generet af karsprængninger, kan vi fjerne dem, med professionel laser-teknik, på både krop og ansigt. Laserbehandling er fortsat en sikker og hurtig løsning for behandling af karsprængninger, derved undgår du yderligere spredning i huden, som ofte ses hos personer med tendens til karsprængninger.


Prisen for netop din behandling samt antal behandlinger oplyses ved en GRATIS konsultation. Antal behandlinger varierer alt efter område. Ansigtet er normalt 2-4 behandlinger. Ben er ca. 2-6 behandlinger (alt efter hvor mange kar, du ønsker behandlet)


Rynkereduktion


Bevar din hud ungdommelig. Hudforyngelse af huden kan foretages med IPL og Laser.


Hos Carpe Diem har vi nogle af markedets mest effektive IPL/lasermaskiner til hudbehandling. Vi har autoriserede behandlere og vi er registreret i Styrelsen for patientsikkerhed og har lovpligtig patientforsikring, så hos os er du i trygge erfarne hænder, med uddannet personale.


I USA er Gentle Yag kåret, som en af de mest effektive lasermaskiner til rynkebehandling, der findes på markedet.

Gentle Yag Laser tilfører de underliggende lag i huden varme, hvorpå der dannes nyt kollagen. Dette nye kollagen resulterer i en udglatning af rynker og en opstramning af huden.


Gentle Yag har et patenteret kølingssystem, som sørger for at køle og beskytte huden under hele behandlingen. Dette bevirker, at huden kun er meget lidt rød efter en behandling. Man kan faktisk ikke se, at man lige har fået foretaget en “miniansigtsløftning” med laser.


Vi anbefaler mellem 3-6 behandlinger – alt efter, hvilket resultat man ønsker. Såfremt man vil “vedligeholde” sit udseende anbefaler vi 1-2 behandlinger årligt.


Ellipse Nordlys til hudforyngelse og behandling af solskadet hud, er en hurtig og effektiv behandling, der er sikker og skånsom mod huden. Sol og alder reducerer collagen produktionen i huden og huden ældes mere eller mindre naturligt, mere eller mindre, med tiden. Skinrejuvenation, med den klinisk dokumenterede, sikre og effektive ellipse metode, hjælper dig med at bevare det unge friske look længere. Dels ved at fjerne brune pletter og rødmen og dels ved at forbedre hudens struktur.


Behandlingen reducerer også hudens uensartede pigmentering.


Før behandling skal du til en konsultation, som er GRATIS, ved bestilling af behandling. Ved din konsultation drøftes dine behandlingsmulighederne for de mest effektive resultater, efter dine ønsker og behov, med vores sygeplejerske.


Hårfjerning


Carpe Diem anvender Ellipse Nordlys til permanent reduktion af uønsket hårvækst. Dette er en hurtig og effektiv behandling, der er sikker og skånsom mod din hud. Ellipsebehandlingen er effektiv og næsten smertefri. Behandlingen foregår ved brug af lys, som absorberes i det enkelte hårs farve. Lyset omdannes via farven til varme – en proces der ødelægger hårrodens evne til igen at producere nyt hår. Behandlinger foretages kun af autoriseret personale, med mange års erfaring. Vi er registreret i Styrelsen for patientsikkerhed og hos os er du dækket af lovpligtig patientforsikring ved behandling med laserteknik – hos os er du i trygge hænder med professionel behandling.


Kan dine hår fjernes permanent med laser?


Behandlingen er mest effektiv på mørke hår, grundet den store koncentration af melanin i mørkt hår. Hudens farve har også betydning. Jo lysere hud, desto bedre virkning. Gråt, hvidt, rødt eller blondt hår er ikke modtagelig for behandlingen, da der ikke er nok farvestof i hårsækkene. Lyset som anvendes ved behandling af uønsket hårvækst, er er helt ufarligt. Vurderer vi, at behandling af din uønskede hårvækst, IKKE vil have en effektiv effekt, har vi andre muligheder for reduktion af hårvækst.


Forskellige typer af hår og cyklus


Hår vokser i cyklus, hvor det går fra vækst til hvilefase. Kun hårsække med hår i vækstfasen kan behandles effektivt. Derfor er det nødvendigt at gentage behandlingen med intervaller indtil alle hårsækkene har været i vækstfasen. Længden og timingen af vækstfaserne influeres af flere faktorer såsom, hvor på kroppen håret vokser, hårvækstens tæthed, hårets tykkelse, etnisk oprindelse, hormonstatus og alder.


Hos os, er du sikker på en tryg behandling og vi står klar med professionelle løsningsmuligheder, tilpasset netop dig og dine behov.


Antallet af behandlinger er individuelt. Derfor tilbyder vi en GRATIS konsultation, hvor pris og antal behandlinger oplyses. Man skal påregne mindst 4-8 behandlinger med et interval på 1-3 måneder for at opnå et succesfuldt resultat. Har du mørke hår, du ønsker fjernet permanent, kan du booke en GRATIS konsultation enten telefonisk eller ved at komme ind på klinikken.