KARMAMEJU

Carpe Diem præsenterer en førsteklasses serie af aromaterapeutiske hudplejeprodukter

KARMAMEJU

Plej og stimulér din hud med aromaterapeutiske hudplejeprodukter. Karmameju er produkter af fineste kvalitet, baseret på ingredienser fra naturen. Foruden et hav af plejende og effektive hudplejeprodukter er Karmameju også kendt for deres brede sortiment af blandt andet badekåberog homewear til såvel voksne som børn.


Hos Carpe Diem elsker vi at have kunderne i fokus, derfor har vi valgt at tilbyde hele kollektionen fra Karmameju og vi har selvfølgelig sørget for, at du som kunde får det bedste udvalg af de lækre produkter herunder plejeprodukter, rejseartikler, tæpper, spa-accessories m.fl.


Karmameju er blandt andet særdeles kendt for deres prisvindende rene og effektivt plejende spa-mærke. Alle Karmameju produkter er med vidunderlige dufte fra geniale mix af rene naturlige æteriske olier!

Du kan få alt til kroppen i tre forskellige linjer lige fra lækre body scrubs med Himalaya-salt, body wash, hand soaps, body olier, body salts, hand lotions, duftlys, skønne balms og serums.


De 3 linjer er bestående af:

01-ansigtsplejeserien /Normal, tør og/eller moden hud

02-ansigtsplejeserien /Normal, sensitiv, stresset, uren/sart hud, tør/sart hud, moden/sart hud

03-ansigtsplejeserien / Normal/fedtet, fedtet/uren


LÆR KARMAMEJU BEDRE AT KENDE


Karmameju er stiftet i København tilbage i 1999 af to Julie Krogstad og Mette Skjærbæk. Drømmen var at “redefinere velvære” med udgangspunkt i, at der er NO BEAUTY WITHOUT TRUTH.


Navnet “Karmameju” er sammensat af tre ord, Karma, Mette og Julie. Karma som dækker over selve begrebet, og “me” fra Mette og “ju” fra Julie:


Julie Krogstad trak sig ud af firmaet i april 2007, og siden har Mette Skjærbæk stået alene i spidsen. Den dag i dag er Karmameju et internationelt brand, der står for kvalitet, elegance, sundhed, integritet og velvære.

Karmameju Skincareer baseret på naturens ingredienser. Opskrifterne bag produkterne er en hybrid mellem naturlige, dynamiske plantestoffer og klinisk dokumenterede,high performanceage-defence natur ekstrakter.

Alle Karmameju produkterne er udviklet i samarbejde mellem Mette Skjærbæk og de to primære produktionssteder i henholdsvis England og Italien.


KARMAMEJU HAR FOKUS PÅ NATURLIGE INGREDIENSER


Produkterne fra Karmameju er udviklet med fokus på, at hudpleje ikke må have negative bivirkninger for dig og din krop. Ingredienser som parabener, mineralsk olie, petrolatum, silikone, PEGs, duftstoffer etc. benyttes derfor ikke i produkterne.

Derimod bliver eksklusive og naturlige ingredienser og dufte, vægtet højt, når der blandt andet skal udvikles nye cremer, olier m.m.

Produkterne udvikles med fokus på at de skal være rene, naturlige og effektive, og at de så vidt som overhovedet muligt skal være økologiske, hvor det er muligt. Derfor er du som kunde, garanteret gode midler til rensning og plejning af kroppen og ansigtet!


VEJLEDNING

Kom ind i vores klinik og hør mere om produkterne og få gode råd og vejledning til, hvordan du bruger dem korrekt for at pleje din hud bedst muligt – både her og nu og i fremtiden. Det er naturligvis også muligt at finde mange af produkterne i vores webshop.