Endermologie/LPG

Endermologie/LPG

Beskrivelse af Endermologie/LPG

Carpe Diem præsenterer Endermologie/LPG


Endermologie® / Lipomassage®er også kendt som LPG behandling.


Dette er vel nok den mest effektive behandlingsform til slankebehandling.


Lad mig starte med at gøre opmærksom på, at Endermologie® / Lipomassage® den originale patenterede behandlingsform. Derfindes et utal af kopi-apparater, men ingen aflever op til det kvalitets niveau som det originale apparat leverer.


Hvad indebærerEndermologie® / Lipomassage® (LPG)?


Endermologie® er en unik patenteret behandlingsmetode, som bygger på de samme grundprincipper som bindevævsmassage og lymfedrænage.


Behandlingen, som kombineres med rullernes foldning og udglatning af huden samt de rytmiske bevægelser, ændrer vævets tæthed og forbedrer forbrændingen i cellerne.


Bindevævets moderceller, fibroblas- terne, aktiveres, dette bevirker en forbedret produktion af collagen og elastin, som igen indvirker på nydannelse af huden og virker vævsforyngende.


Behandlingen får fedtcellerne til at komme i lipolyse, hvilket igen bevirker, at de afgiver oplageret energi fra cellerne. På den måde mindskes fedtcellerne i omfang og krymper Slap hud og/eller strækmærker, som kan være opstået efter overvægt, eller graviditet, behandles effektivt, således man tydeligt ser og mærker en forandring i både hud og væv.

Uden smerte mindskes cellulite/appelsinhud og besværlige fedtdepoterpå f.eks. talje (håndtag), hofter (ridebukselår) & mave (mavebælte).


Rent faktisk så er denne behandlingsform super effektiv efter f.eks. fedtsugninger. Endermologie® ikke er en decideret slankekur, men måske et kick i den rigtige retning!


Behandlingsperioderne er individuelle, alt efter hvad du behandles for, på nogle kan man allerede se resultater efter ganske få behandlinger, på andre kræves der indtil flere forløb før end det ønskede resultat er opnået.


Bemærk dog, at Endermologie® – Lipomassage® ikke kan stå alene ved kraftigere overvægt, her er det tilrådeligt at kombinerer med kostomlægning og motion, idet der ikke tale om en slankebehandling men en vævsreducerende behandling.


Behandlingen har følgede egenskaber:


• former/omformer kroppens volumen ved opstramning af huden.

• behandler cellulite (appelsinhud) ved at aktivere overhud, underhudog bindevæv.

• øger blodgennemstrømning, hvilketfjerner toksinerog stimulerer celledelingen.

• forøger/aktiverer lypolysen ned igennem de forskellige fedtniveauer.

• øger effektiviteten i vævet/huden ved fjernelse/aktivering af kroppens affaldsstoffer.


Sidst men ikke mindst så harbehandlingen er parekstra fordele, den er så afslappende og beroligende, at den har en helt klart stressnedsættende effektog så giver denne smertefrie behandling også en følelse af velvære!Hvordan foregår enEndermologie® / Lipomassage® (LPG) behandling?


Behandlingen er afslappende og involverer ingen medicinsk behandling eller indtagelse af kemiske substanser.


Behandlingen består ganske enkelt i at genoplive og aktivere en række af kroppens og hudens naturlige funktioner.


Maskinens avancerede behandlingshovede danner en hudfold ved hjælp af et vakuum. Dette vakuum virker stimulerende på over- og underhudens bindevæv, og er derfor med til at aktivere og stramme huden op.


Apparatet kører i ca. 35 minutter og gives to gange om ugen. Kunden ifører sig specielt tøj, LPG Bodywear, så blufærdigheden ikke krænkes.


De bemærkelsesværdige resultater, der er opnået med denne metode, anskueliggøres gennem målinger før og efter behandling.


LPG sørger for, at de områder på kroppen, der trænger mest, strammes op og reduceres, uden at andre områder, hvor det ikke kræves behandling, påvirkes heraf.


For information omkring priser tryk her


Kom ind i vores klinik og hør mere omdenne fantastiske behandlingsform!