Phytomer

R Skincare

Carpe Diem præsenterer R Skincare – en produktserie udviklet til den der ønsker det absolut bedst tænkelige resultat.

Carpe Diem præsenterer Mii


VEJLEDNING


Kom ind i vores klinik og hør mere om produkterne og få gode råd og vejledning til, hvordan du bruger dem korrekt for at pleje din hud bedst muligt – både her og nu og i fremtiden. Det er naturligvis også muligt at finde mange af produkterne i vores webshop.

Lær Phytomer bedre at kende


Virksomheden Phytomer er en fransk virksomhed famillie virksomhed, skabt af ægte pionerer som er førende indenfor marine bioteknologi og som i deres produktserier benytter et væld af unikke, naturlige og High-Performance ingredienser.

Laboratoriet er beliggende i St. Malo i Frankrig, her opfinder, udvikler og produceret et team af hudbiologi eksperter, fremtidens kosmetiske hudpleje produkter. Bedst af alt, så reduceres den miljømæssige påvirkning alt i mens der udvikles formler, der er endnu mere effektive og sensoriske.

Phytomer adskiller sig ved eksklusive manuelle teknikker der kombineret med specifikke professionelle produkter giver ultimativ effekt af bioteknologi.

Phytomer har 40 års professionel erfaring og er dedikerede til at skabe produkter velegnet til afslappende og utrolig effektive behandlinger.

Effektiviteten af Phytomer´s produkter og behandlinger er altid videnskabeligt bevist af uafhængige laboratorier.

Kvaliteten er bekræftet ved mærkets tilstedeværelse i mere end 10.000 saloner verden over.

Phytomer fortsætter, år efter år med at tiltrække tusindvis af nye professionelle behandlere, der er overvundet på grund af ikoniske produkter som f.eks. Oligomer og den seneste innovation VMR, der er et fantastisk top-coat indenfor professional hudpleje.

Phytomer byder på:

  • Produkter til såvel krop- og ansigtspleje
  • Hollistisk tilgang til skønhedspleje
  • Skræddersyede behandlinger og hjemmepleje muligheder


5 GRUNDE TIL AT PHYTOMER ER ET GODT VALG


Ingredienser
Naturlige ingredienser fra havet og planter langs kysten. Nøje udvalgt for deres hudforenelige egenskaber og dokumenterede effekt på huden.

Alle planter og ingredienser behandles varsomt. Naturen bevares og ingredienser har størst mulig renhed og effekt.

Phytomer produkterne skabes af et team af hudbiologi eksperter på Phytomers eget laboratorie i St. Malo, i Frankrig. Her udvikles formler, der er endnu mere effektive og sensoriske mens den miljømæssige påvirkning reduceres.


Produkter


Phytomers produkter er sensoriske, let optagelige og resultatorienterede. Så kan du både opnå resultat med din hudpleje og nyde de lækre formler. Helt uden at gå på kompromis med kvaliteten.


Behandlingerne

Phytomer behandlinger er dedikeret til enhver hudtilstand. Alle Phytomer behandlinger giver en klar hudforbedring og en sanselig oplevelse.


Med Phytomer testede procedurer er det muligt at tilpasse en optimal behandling til alle behov.


Marine bioteknologi


Som de eneste i verden mestrer Phytomers internationale forskerteam den forunderlige marine bioteknologi.


Det betyder at produkterne indeholde helt unikke ingredienser, der produceres uden at belaste miljøet og med en enestående effekt.


Takket være deres ikke-forurenende kemi, producerer mikroorganismerne selv ingredienser uden tilsætning af

syntetiske produkter.


Phytomer er yderst professionelle og succesfulde:


1.500 m2 plads i deres forsknings- og udviklingscenter.
30 forskere, der er specialiserede i hud- og havbiologi.
45 års erfaring med bæredygtig dyrkning af marine alger.
60 nye mikroorganismer med facinerende skønhedspotentiale opdaget til dato.


Miljøet – bæredygtighed


Phytomer har 45 års erfaring med bæredygtig dyrkning af marine alger. I produktionen gør Phytomer alt hvad de kan for at skåne naturen og undgå miljøbelastninger.


Det gør de blandt andet ved at rense deres spildevand i selvrensende haver. Alger dyrkes i laboratoriet, både for at undgå at overhøste, men også for at de alger og planter der anvendes er dyrket under de mest optimale forhold, dette giver nemlig en bedre kvalitet af ingredienser og udelader forurenende partikler.


I 2018 opnåede PHYTOMER ECOVADIS GOLD-certificering. Det er en uafhængig pris, der vidner om Phytomers ekspertise i sociale og miljømæssige praksis.


Ecovadis GULD-status placerer PHYTOMER blandt de 5% af virksomheder, der er bedst vurderet af ECOVADIS, når alle sektorer bedømmes samlet.


På billedet herover, vises et af de områder i Phytomers produktion, der er med til at Phytomer har opnået GOLD status hos Ecovadis, nemlig en af de selvrensende haver. Disse haver ligger naturligvis ved fabrikken og de renser på bedste naturlige vis vandet fra fabrikken.


VEJLEDNING


Kom ind i vores klinik og hør mere om produkterne og få gode råd og vejledning til, hvordan du bruger dem korrekt for at pleje din hud bedst muligt – både her og nu og i fremtiden. Inden længe er det naturligvis også muligt at finde mange af produkterne i vores webshop.